Vëllai i Babis Anagnostopulos, 32-vjeçari që vrau gruan e tij dhe më pas sajoi një grabitje, i bëri një vizitë këtë të shtunë në qeli, shkruajnë mediat greke.

 

Në takimin që zhvilloi me të, mësohet se piloti i kërkoi librin “Origjina e gjithçkaje”, një libër për civilizimin njerëzor nga Big Bang deri në ditët e sotme.

 

Vrasja që tronditi Greqinë u “zbulua” nga ora inteligjente që kishte në dorën e vetë, viktima 20 vjeçe. Sipas ekspertit mjeko-ligjor, ora ruan të gjitha parametrat jetësore dhe pas përgjigjes që ka dhënë laboratori, ka rezultuar se nëna e foshnjës 11-muajshe u mbyt në gjumë nga burri i saj.

 

32-vjeçari Babis Anagnostopulos fshehu krimin, duke pretenduar se kishin qenë disa persona që hynë si grabitës ata që kryen vrasjen, mirëpo gjithçka u zbulua dhe rezultoi një vrasje makabre nga vetë bashkëshorti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *