Një koreografi e përgatitur në detaje. Mamitë në Romë po festojnë duke vallëzuar për të treguar gëzimin e tyre për rikthimin e spitalit për lindje.

Spitali “Pertini” në Romë u kthye në repart COVID gjatë pandemisë. Por tashmë, me rënien e numrit të të infektuarve, të të shtruarve dhe të viktimave, ky repart u mbyll dhe duket se gjithçka po rikthehet në normalitet.

Tashmë gratë shtatzëna do të kenë mundësi që të lindin në këtë spital dhe ky është një lajm i gëzueshëm për mamitë.

blob:https://www.facebook.com/4014c291-f661-4ed4-a805-db01a078fe42

Leave a Reply

Your email address will not be published.