Zgjerohet gjithnjë e më shumë gama e masave drastike në Shqiperi në kuadër të parandalimit të përhapjes së koronavirusit.

Zbardhet vendimi për mbylljen e bareve dhe restoranteve në të gjithë vendin.

Urdhëri është firmosur në datë 12 mars nga Ministrja e Shëndetësisë dhe Mirëqënies Sociale Ogerta Manastirliu ndërsa ka mbërritur zyrtarisht në të gjitha Bashkitë e vendit.

Barë,  fast-food dhe restorante në të gjithë vendin do të qëndrojnë të mbyllura të paktën deri në datën 3 prill.

Leave a Reply

Your email address will not be published.