Mbreti Charles III dhe Mbretëresha Camilla kanë mbërritur në Pallatin Buckingham, ku ai do të takohet me kryeministren Liz Truss.

 

 

Makina e Mbretit është ndalur pak jashtë portave të Pallatit Buckingham ku ai dhe mbretëresha Camilla kanë dalë për të përshëndetur njerëzit.

 

Mijëra qytetarë britanikë të të gjitha moshave dhe shtresave sociale kanë pritur për të përshëndetur Mbretin Charles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *