Subscribe

“Mbrëmë i pëshpërita nje ylli”, ketë emër mbajti nata e poemës dramatike, e cila solli per publikun poezitë e famshme persiane nga filozofi dhe poeti i njohur Rumi.

 

Lirika e dashurisë se tij, u rijetezua ne skene nga aktoret e mirënjohur te kinematografie shqiptare Ndriçim  Xhepa, Luiza Xhuvanin si dhe Kristian Koroveshi.

 

Ndriçim Xhepa thotë se Rumi është një poet i përbotshëm e po ashtu është edhe mënyra se si ai drejtohet dashurisë.

 

Pas Tiranës, shfaqja do te udhëtoje ne Korçe, ku do te vihet ne skene per publikun ne 16 Nëntor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.