Subscribe

Ministrat e qeverisë shqiptare janë nisur me furgon drejt Prishtinës për mbledhjen e tetë mes dy qeverisë asaj të Shqipërisë dhe Kosovës.

 

Në një foto të publikuar nga Milva Ekonomi ne rrjetet sociale, shihen disa nga anëtarët e kabinetit të cilët do të jenë të pranishëm në kete mbledhje.

 

‘Rrugës për në Prishtinë… Mbledhja e 8-të e dy qeverive!’- shkruan Milva Ekonomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.