Luksemburgu ka njoftuar ndryshime në ligjin për kanabisin, me plane për të legalizuar rritjen dhe përdorimin e barit në shtëpi.

Personat e rritur do të jenë në gjendje të rritin deri në katër bimë kanabisi në shtëpi për përdorim personal, si pjesë e një pakete masash për trajtimin e krimit të drogës në vendin me 632 mijë banorë,

Qeveria do të lejojë gjithashtu tregtimin e farave të kanabisit në dyqane, blerjen e tyre në internet dhe importimin nga jashtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *