Shoqata e shtypit në Mbretërinë e Bashkuar ka botuar një përzgjedhje të re të imazheve të ngjyrosura nga një shekull më parë për të përkujtuar 100 vjetorin e përfundimit të Luftës së Parë Botërore.

 

Fotografët kanë kapur një numër skenash emocionale pasi u deklarua armëpushimi, përfshirë një të shtënë të Parade Victory në Londër si dhe varrimin e luftëtarit të panjohur në një shërbim përkujtimor në kryeqytetin britanik në 1920.

 

Një shumëllojshmëri fotoografish tregojnë ngjarje të ndryshme në Britani në Gjermani apo dhe në Francë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *