I ftuar në Real Story, nënkryetari i LSI, Luan Rama tha se Prokuroria duhet ta kishte bërë shumë më herët hapin që bëri sot për të dërguar audio përgjimin për ekspertizë shkencore.

 

Por ai shtroi edhe disa pyetje për kryeministrin: mbi çfarë baze ligjore ka bërë ekspertizë të audio përgjimit ai dhe ku e ka gjetur materialin origjinal që supozohet se duhet të ishte në Prokurori?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *