Rritja e ndjeshme e numrit të të infektuarve dhe viktimave gjatë ditëve të fundit ka bërë që rajoni verior italian i Lombardisë të mbyllet sërish.

 

Urdhri i ndalimit të lëvizjes në rrugë u nënshkrua nga Guvernatori Fontana dhe Ministri Speranza . Masa ekstreme që futet në fuqi të enjten do të jetë e vlefshme deri më 13 nëntor.

 

Orari I ndalimittë të lëvizjes është 23:00 deri në 05:00 të mëngjesit tjetër.

 

Qytetarët mund të lëvizin vetëm për “nevoja të provuara pune”, situata nevoje dhe arsye shëndetësore.

 

Në çdo rast, do të kërkohet një  vetë-certifikim dhe sanksionet janë ato të parashikuara nga dekreti i 25 marsit për urgjencën e Koronavirus.

 

Dispozitat e urdhëresës së Lombardisë “prodhojnë efektet e tyre nga” E enjtja “dhe janë efektive deri në miratimin e një dekreti pasues nga Presidenti i Këshillit të Ministrave dhe, në çdo rast, deri në deri më 13 nëntor 2020 “. “Mosrespektimi i masave të përmendura në këtë urdhëresë sanksionohet” me pagesën e një shume prej 400 deri në 3 mijë euro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *