Subscribe

Fillon “Prime” i nëntëmbëdhjetë i spektaklit më të ndjekur në Shqipëri “Ferma Vip” i cili transmetohet çdo të hënë dhe të premte në orën 21:00 në Vizion Plus dhe 24 në 24 në dy kanale të dedikuara në Tring, “Ferma Vip 1” dhe “Ferma Vip 2”.

A i kanë kryer siç duhet urdhërat e Agait fermerët tanë? Kush nga fermerët ka qenë më aktivi gjatë këtyre ditëve?

A do të rikthehet Flori në Ferma VIP?

Këto dhe shumë surpriza të tjera do t’i zbuloni tani LIVE në Vizion Plus dhe kanalet Tring…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *