Subscribe

Fillon koncerti artistik i shumëpritur i spektaklit më të ndjekur në Shqipëri “Ferma VIP” të cilin mund ta ndiqni live në dy kanalet e dedikuara në Tring, “Ferma Vip 1” dhe “Ferma Vip 2”, si dhe në kanalin e YouTube “Ferma VIP Albania”.

Fermerët do të perfomojnë disa këngë dhe do të zhvillojnë koncertin artistik nën drejtimin e Elsës në bashkëpunim me Renisin.

Gjithashtu Elsa ka përgatitur edhe disa vargje dedikuar eksperiencës në fermë, të cilat do t’i interpretojë mbremjen e sotme.

Çfarë këngësh kanë zgjedhur fermerët?

Cilat do të jenë bashkëpunimet?

A do të këndohen material muzikore të këngëtarëve që janë pjesë e fermës?

Si i kanë menduar performancat?

Këto dhe shumë surpriza të tjera do t’i zbuloni tani LIVE në kanalet Tring, “Ferma VIP 1”, “Ferma VIP 2” dhe në kanalin e YouTube “Ferma VIP Albania”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *