2024 premton të sjellë… shumë para për shenjat që do t’ju zbulojmë pak më poshtë. Ky është viti që financat e tyre do të shkojnë jashtëzakonisht mirë. Ata do të shohin portofolin e tyre plot! Ata mund të marrin një lloj trashëgimie ose të marrin paratë që u ishin borxh. E vetmja gjë që është e sigurt është se për këto katër shenja të zodiakut, paratë do të rrjedhin me bollëk!

 

Le të shohim se për cilat shenja po flasim:

 

DEMI

 

Demi do jetë ndër më të favorizuarit në sektorin financiar. Pasi do të ketë Jupiterin në shenjën e tij deri në maj duke i ofruar mundësi dhe komoditete, por ajo ku do të ketë vërtet favor është kur sapo Jupiteri të hyjë te Binjakët, nga 25/5 e tutje, sepse ai tani do të jetë në shtëpinë e tij të dytë, gjë lidhet me financat dhe të mirat materiale, ndaj fati dhe favori në këtë fushë merret si i mirëqenë. Ai mund të ketë një rritje në punën e tij, të gjejë një burim të ri të ardhurash, para shtesë do t’i vijnë nga ai nuk e pret, të bëjë një investim që do t’i sjellë fitime ose një marrëveshje financiare fitimprurëse. E vetmja gjë që është e sigurt është se portofoli i tij do të jetë plot.

 

AKREPI

Akrepi do të duhet të festojë edhe në vitin 2024, pasi vargu i tij i suksesit do të vazhdojë në financat e tij, pasi nga data 25/5 e në vazhdim Jupiteri do të jetë në shtëpinë e tij të 8-të, që ka të bëjë me sigurimet dhe trashëgiminë. Është gjithashtu e mundur që partneri i tij të ketë një rritje në punën e tij ose në përgjithësi të ketë më shumë të ardhura, ndërsa ai vetë mund të marrë një lloj trashëgimie, sponsorizimi, bonusi ose të bëjë një marrëveshje të favorshme. Sido që të jetë, me Jupiterin në datën 8 do të ketë vetëm të ardhura dhe të gjitha shqetësimet për paratë do të ikin.

 

PESHORJA

Ashtu si homologu i saj, Dashi, edhe Peshorja do të vazhdojë të ketë xhepa plot, të paktën deri në maj 2024, pasi Jupiteri do të jetë efektivisht në shtëpinë e tij të tetë dhe do t’i japë të gjithë favorin e tij në çështjet financiare. Jupiteri është planeti i fatit dhe i bollëkut dhe kur ndodhet në një shtëpi parash, i ofron shenjës përkatëse zgjidhje dhe mundësi për më shumë të ardhura, rritje apo trashëgimi apo kompensim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *