Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi ka zhvilluar sot një takim me drejtuesit e Policisë në ambientet e drejtorisë së Policisë së Shtetit.

 

Në përfundim të mbledhjes, ministri foli për legalizimin e kanabisit mjekësor dhe masat që janë marrë për të ndalur abuzimet.

 

“Ka pasur dhe gjithmonë ka një tendencë për të konfunduar iniciativën e qeverisë edhe pas marrjes së përgjigjeve nga këshillimi kombëtar. Nuk kanë lidhje fare me njëra tjetrën. Si e përmenda sot kjo nuk ka asnjë lidhje. Ne do shtojmë forcat dhe kontrollin e territorit në mënyrë që të mos abuzojë askush qoftë i keqkuptuar qoftë duke e përdorur si mundësi për të krijuar terren për të rritur kultivimin. Kjo është shumë e qartë. Zero tolerancë për kultivimin e paligjshëm”, deklaroi Çuçi.

 

Ai theksoi se po mbyllen procedurat e fundit për rritjen e pagave të policëve ndërsa shtoi se në muajin tjetër do të finalizohet gjithçka.

 

“Po mbyllen procedurat me aktet nënligjore. Kemi pasur një ngadalësim të këtij procesi për shkak të krizës që ndodhi. Në muajin tjetër do jenë ato që kemi premtuar dhe i kemi parashikuar në buxhetin e shtetit”, u shpreh ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.