Deputeti i opozitës së re, Lefter Maliqi nuk i kurseu sulmet e akuzat ndaj mazhorancës këtë të enjte në seancën plenare.

Si një ndër personat që ka mbështetur protestat e Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit, Maliqi tha se ka ardhur koha që edhe ky Parlament të marrë fund e që qytetarët të kenë përfaqësues të rinj.

“Kjo qeveri ka votuar me votat tona zgjatjen e afatit për fatkeqësinë fantazmë natyrore dhe shfrytëzuan këtë fatkeqësi për të shkatërruar teatrin kombëtar. Kjo revolt do të jetë aq e madhe që këtë parlement, teatër të pështirë, edhe këtij parlamenti i ka ardhur kohë të shembet, dhe të bëhet me votën e lirë, dhe kjo ditë do të vijë së shpejti.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *