Webfaqja e shpërndarjes së videove YouTube njofton se do të marrë më shumë masa kundër lajmeve të rreme.

 

Në deklaratën më të fundit të bërë nga YouTube, bëhet me dije se do të shtohen masat në kuadër të luftës kundër lajmeve të rreme, përdoruesit sidomos në zhvillimet flash do të arrijnë më lehtë në burimet e lajmeve “të besueshme”.

 

Gjatë kërkimeve në YouTube, përdoruesit tashmë do të shohin edhe burimet e përmbajtjeve të lajmeve dhe se ende pa i hapur videot do të mund të marrin informacione për burimet e tyre.

 

Ndërkohë nga ana tjetër njoftohet se YouTube është zotuar për një investim prej 25 milionë dollarësh për vitet e ardhshme në lidhje me gazetarinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *