Pas me shume se dy jave pezullim per shkak te situates se koronavirusit, Kuvendi i Shqiperise i rikthehet punimeve. Seancat dhe komisionet do te zhvillohen te gjitha online, pa pranine fizike te deputeteve dhe medias.

 

Te premten, kryetari i Kuvendit Gramoz Ruci,  ka njoftuar Konferencen e Kryetareve. Ne rend te dites do te jene dy pika. E para eshte  miratimi i kalendarit te punimeve te Kuvendit per periudhen 30 mars deri me 17 prill dhe e dyta miratimi i grafikut te mbledhjeve te komisioneve te perhershme parlamentare.

 

Mesohet se komisionet nisin pune javen e ardhshme e ne shqyrtim do te jene te gjitha aktet normative te ndermarra deri tani nga qeveria per masat mbrojtese ne luften kunder perhapjes se koronavirusit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *