Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka reaguar sërish  lidhur me marrëveshjen e e Bashës për teatrin.

 

Veliaj i ka cilësuar si premtime boshe ato që kryedemokrati u ka bërë artistëve.

 

Madje kryebashkiaku shkruan se meqënëse Basha është ngritur në protestë për kushte më të mira të artistëve, mund të ofrojë godinën e selisë blu, duke theksuar se ai nuk ka asnjë të drejtë ligjore që ta mbajë atë.

 

“Duke qene se PD sot nuk ka ASNJE përfaqësues në parlament, këshilla dhe bashki, atëherë ligjërisht s’mund të ketë selinë e stërmadhe PRONE PUBLIKE të SHQUP-it me 0 të zgjedhur. Një mundësi ideale që LB t’ua japë artisteve e ta mbaje fjalën qe SOT, e jo KISMET për kushtet e mira“, shkruan Veliaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *