Lëkura kërkon një vëmendje të madhe nga e në mënyrë që të jetë sa më e shëndetshme dhe larg problemeve të saj.

 

Një lëkurë e shëndetshme ka një rol të rëndësishë dhe ndikim të theksuar në paraqitjen tonë të jashtme.

 

Mirëpo, kujdesi ndaj lëkurës dallon nga stinët, koha, gjithsesi edhe lloji i lëkurës. Më poshtë do të lexoni dy nga veprimet që ju ndihmojnë për të pasur një lëkurë sa më të shendetshme dhe larg problemeve.

 

Largoni grimin;

E keni dëgjuar, mirëpo duhet ta dëgjoni përsëri këtë këshillë. Asnjëherë mos shkoni në shtrat, pa larguar grimin nga fytyra juaj. Rekomandohet pastrimi me ujë.

 

Aplikoni krem për kujdes ndaj lëkurës

Është shumë me rëndësi që të mos lejoni tharjen e lëkurës suaj, andaj gjithnjë pas pastrimit aplikoni krem apo përbërës të lëngët që mbajnë freskinë dhe kujdesin e duhur për lëkurën e fytyrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *