Gazetarja Laureta Roshi ka dhënë detaje të reja për jetën e Sabrina Bengajt në emisionin Vizioni i Pasdites.

 

“Sabrina është rritur në një familje kur babai ka qenë në emigracion gjithë kohës, mund të mos I ketë munguar buka dhe përkujdesja, por mbase u ka munguar ndarja e përgjegjësive në mirërritjen e fëmijëve. Edhe Eltoni nuk lindi kriminel, duhet parë dhe si u edukua. Është nga ato rastet e heshtura sepse askush nuk shkoi per te hapur nje proces gjyqësor. Në shtepinë e Sabrinës në momentin kur ndodhi krimi ishin vetëm 5 femra, përfshirë edhe vajzën e mitur të Sabrinës dhe kunatën e saj shtatzënë që ka lindur përpara 24 orëve një vajzë që e pagëzuan me emrin Sabrina”, tha gazetarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.