Hueyda El Saied e njohur dhe si ish balerinë dhe moderatore, gjatë karrierës së saj profesionale ka pasur privilegjin për të punuar në fusha të ndryshme, nga televizioni në teatër dhe nga të drejtat e njeriut në gazetari.

Tani ajo është mami i një djali me emrin Gabriel, i cili është 5 vjeç dhe ka lindur në qytetin Paris.

Një nga tiparet dalluese të Hueydës kanë qenë gjithmonë kaçurrelat e saj të bukura dhe të dendura të cilat janë trashëgimi nga familja e saj me gjak shqiptar dhe atij Sudan.

Një fotografi e fundit e saj në rrjetet sociale ka bërë komentuesit konfuz pasi për herë të parë që kur ajo është bërë e njohur për publikun nuk po shfaqet me flokët e saj karakteristikë!

Ndoshta i ka prerë ose thjesht i ka krehur po presim reagimin e saj pas komenteve./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *