Një ditë pas ditëlindjes, kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka publikuar dy foto me bashkëshortin e saj, presidentin Ilir Meta. Fotoja e parë i përket 28 viteve më parë në Llogora, ndërsa e fundit në Kepin e Rodonit.

 

Ajo shkruan se “nuk janë vitet në jetën tonë ato që kanë rëndësi, por mënyra si i jetojmë vitet tona është e rëndësishme”.

 

“Nga Llogaraja në Kep të Rodonit, plot 28 vite diferencë. ‘Nuk janë vitet në jetën tonë ato që kanë rëndësi, por mënyra si i jetojmë vitet tona është e rëndësishme’. {‘It is not the years in our lives that count, but the life in our years that counts.’} Faleminderit me zemër të gjithëve për urimet tuaja, jam e bekuar për familjen dhe miqtë e mi”, shkruan Kryemadhi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *