Qeveria e Kroacisë ka vendosur të dhurojë 10 mijë doza të vaksinës anti-COVID për Shqipërinë.

 

Lajmi është njoftuar nga ministri i Jashtëm kroat, Gordan Grlic. 10 mijë doza do të dhurohen edhe për Maqedoninë e Veriut.

 

Akoma nuk është specifikuar se për çfarë vaksinash bëhet fjalë, por Kroacia përdor vetëm vaksina Pfizer, AstraZeneca, Moderna dhe Johnson&Johnson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *