Roberti në bisedë me një pjesë të fermerëve ka folur rreth marrëdhenies së tij me djalin, Krist Dragotin.

Ai u shpreh se Kristi sillet si babë, pra është shumë i kujdesshëm, duke i shpjeguar shpesh si të kujdeset për mirëmbajtjen e lëkurës, çfarë të hajë dhe shumë gjëra të tjera.

“Kristi bën si babë me mua. E di sa i lezetshëm është. Kujdeset për mua sikur jam çuni i vetë. Më mbyt, më thot mua hajde këtu, ha këtë, hajde të bëj pak fytyrën me krem. Është shumë i kujdesshëm. Më thotë mua të kam blerë një krem të ri spf, këtë e ke për syrin, mi shpjegon mirë. Ngaqë ai  mi  shpjegon kaq mirë, unë harroj çdo gjë”, rrëfen Roberti. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *