Sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mblidhet për të shqyrtuar kërkesën e Partisë Socialiste dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim për shtyrjen e afatit për regjistrimin e partive dhe të koalicioneve.

 

Dy forcat aleate në pushtet theksojnë se po negociojnë me opozitën, për pjesëmarrjen e saj në zgjedhjet e 18 qershorit.

 

Por PD ka reaguar duke thënë se Rama e Meta po hedhin në erë kodin e miratuar me 84 vota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *