Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka regjistruar koalicionin “Bashkë Fitojmë” në zgjedhjet e parakoshme për Bashkinë Kukës. Kandidati i Sali Berishës do të marrë pjesë në zgjedhje nën logon e koalicionit të ish liderit të PD dhe kreut të PL, Ilir Meta.

 

Ky hap vjen pas rrëzimit të kërkesës së këtij koalicioni nga KAS, për të regjistruar kandidatin, Emri Vata nën siglën e Partisë Demokratike. Zgjedhjet për Bashkinë Kukës do të mbahen në 24 shtator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *