Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar pasditen e kësaj të marte rezultatet e zgjedhjeve të 25 prillit, për 11 qarqet e vendit.

Kreshnik Spahiu ka ironizuar, duke shkruar se “nesër fillon lufta drejt fitores”.

“KQZ zyrtarizoi rezultatin e zgjedhjeve. PD-LSI s’ka regjistruar asnjë ankesë. Nesër fillon lufta drejt fitores”, shkruan ai në Facebook.

Aktualisht nuk ka pretendime për rezultatet nga forcat politike që përfaqësohen në KQZ. Por ndërkohë, partitë kanë 5 dite afat për të bërë ankimet e tyre në Komisionin e Ankesave dhe Sanksioneve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *