Mesditen e se henes 6 deputete te rinj te parlamentit do te marrin mandatin nga komisioni qendror i zgjedhjeve.

 

Lefter Maliqi, Ligoraq Karamelo, Majlinda Halilaj nga listat e Partise Demokratike si dhe Ediola Braha, Elda Hoti, Edlira Hyseni nga listat e LSI; thyen vendimin e opozites dhe dorezuan formularin e dekriminalizimit, duke marre mandatin e deputetit.

 

Ne 13 mars ata do te bejne betimin ne parlament nderkohe qe numri i deputeteve te opozites arrin ne 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *