Gjykata e Rrethit Shkoder ka liruar  inspektoret e Tatimeve ne Bashkine Shkoder Bledar Plori dhe Isa Mandia te cilet akuzohen per “Shperdorim detyre” dhe “korrupsion pasiv”  i personave qe ushtrojne funksione publike” dhe “Fshehja e te ardhurave”.

Ata jane liruar kundrejt garancise pasurore.

 

Nderkohe ne kerkim vazhdon te jete Denis Hoxha me detyre inspektor ne Drejtorine e Tatimeve Bashkia Shkoder.

 

Inspektoret e Bashkise kishin favorizuar një hotel në plazhin e Velipojes duke mos deklaruar numrin e sakte te dhomave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *