Subscribe

Kjo makinë tip Ford i përket vitit 1965. Prej 25 vitesh është ne pronësinë e aktorit të njohur korçar Zhani Ziçishti. Vete aktori tregon se automjeti është i rralle dhe se nga ky tip ka vetëm gjashte te tille ne te gjithë boten. Ziçishti tregon se makinën e ka blere ne Greqi, por tani nuk e shet edhe nëse i japin nje çmim shume te larte. I prodhuar ne Keln të Gjermanisë, për rreth çerek shekulli Fordi ka qene ne gjendje te shkëlqyer pune edhe ne Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *