Subscribe

Një kontroll blic është zhvilluar nga Forca Operacionale e Burgjeve në disa prej institucioneve të vuajtjes së dënimit.

 

Mësohet se gjatë kontrolli, Forca Operacionale ka gjetur telefona celularë në qelitë e disa prej emrave të njohur të krimit.

 

Me celularë janë kapur Admir Tafili, Edmond Lesakaj Asmer e Leo Osmënaj si dhe disa të tjerë.

 

Kontrolli blic ka ardhur pas takimit që ministrja Gjonaj zhvilloi të hënën me punonjësit SHKBB-së.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *