109 shqiptarë që kishin kërkuar azil në Francë janë riatdhesuar këtë të premte. Atyre iu ishte refuzuar dhënia e azilit, e për këtë arsye ata kanë kërkuar që të kthehen vullnetarisht në Shqipëri.

Po ashtu, dy ditë më parë, u riatdhesuan vullnetarisht nga Franca edhe 110 shtetas shqiptarë të tjerë, të cilëve gjithashtu iu ishte refuzuar dhënia e azilit.

Ndërkohë, autoritetet bëjnë thirrje se shanset për të fituar azil në vendet e BE-së janë zero dhe se çdo shqiptar duhet të respektojë me rigorozitet rregullat e lëvizjes dhe të qëndrimit në hapësirën Schengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *