1.Demi
Nëse e lëndon një Dem, ose i thyen zemrën, nuk do të kalojë shumë kohë dhe do ta kuptosh se sa shenjë hakmarrëse janë. Nëse ata duan që ti të paguash për diçka në veçanti, do të presin deri në momentin që do bësh një gabim dhe do të veprojnë. Një nga gjërat e mira, është se janë shenjë e sinqertë dhe e tregojnë hapur që do të hakmerren. Në këtë mënyrë, mundet të përgatitesh disi për çfarë të pret. Sigurisht, janë shenjë që falin shumë dhe mundet edhe të të falin, por duhet të tregosh se je penduar vërtet. Gjithsesi, inati i tyre do të zgjasë gjatë.

 

2.Gaforrja
Gaforret janë ndër shenjat më hakmarrëse të horoskopit. Si pasojë e personalitetit të tyre tepër të ndjeshëm, këto shenja ndonjëherë dështojnë edhe në dëshirën për t’u hakmarrë, sidomos ndaj personave që duan (dhe që i kanë lënduar). Gjithsesi, mbeten shenjë që kur hakmerren ndaj dikujt, e bëjnë atë në mënyrë shumë të ashpër. Gaforret janë persona që i mbrojnë shumë personat e dashur dhe i falin ata, nëse i lëndojnë dhe shfaqen realisht të penduar.

 

3.Akrepi
Personat e kësaj shenje duhet të ishin në krye të listës. Janë një shenjë e dominuar nga ndjesia e inatit dhe e hakmarrjes dhe janë ndër personat më hakmarrës që mund të njohësh. Madje, janë shenjë që kënaqen kur i lëndojnë ata që i kanë lënduar, pasi u duket e drejtë që dhe ata të përjetojnë të njëjtat ndjesi. Janë një shenjë tepër inteligjente dhe i realizojnë planet e hakmarrjes që mendojnë. Kështu që, gjëja më e mirë që mund të bësh, është të mos e gënjesh apo lëndosh kurrë një person të shenjës së Akrepit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.