Ambasadorja e SHBA-ve në Tiranë, Yuri Kim, ka zhvilluar një bashkëbisedim online me drejtues të komunitetit të diasporës shqiptare në SHBA.

 

Sipas ambasadës amerikane, ata diskutuan për marrëdhëniet SHBA-Shqipëri dhe përparimin e bërë në përparësitë e Ambasadës në fushat e demokracisë, mbrojtjes dhe biznesit.

 

Diplomatja përgëzoi anëtarët e diasporës për punën e tyre filantropike dhe i nxiti ata të vijojnë kontributet e tyre të rëndësishme për forcimin e Shqipërisë

 

“Ambasadorja Kim pati kënaqësinë të takohej virtualisht me udhëheqës të komunitetit të diasporës shqiptaro-amerikane në fillim të kësaj jave. Ata diskutuan marrëdhëniet SHBA-Shqipëri dhe përparimin e bërë në përparësitë e Ambasadës në fushat e demokracisë, mbrojtjes dhe biznesit. Ambasadorja përgëzoi anëtarët e diasporës për punën e tyre filantropike dhe i nxiti ata të vijojnë kontributet e tyre të rëndësishme për forcimin e Shqipërisë.”

One thought on “Kim, takim virtual me diasporën shqiptare në SHBA: Vijoni kontributin për forcimin e Shqipërisë

 1. AMBASADORJA E SHBA NË TIRANË, JURI KIM, KA ZHVILLUAR
  NJË TAKIM ONLINE ME BASHKËATHDETARËT E DIASPORËS
  SHIPTARE NË SHBA. DIASPORA SHQIPTARE NGA SHBA OUH,
  PRIADORA SHKRIPFARE,NGA MBARË EUROPA DHE BOTA,QË
  JANË ZEMËR DHE SHPIRT OUUUH, ME EMËR EDHE HIRT O,I
  PËRJETËSIMIT DHE PËRPJETËGËZIMIT, PËRPARIMIT EDHE TË
  TERËHAPËRIMIT,PËR FITORE DHE PRIEHORE,TË ARRITJES OR,
  TË MBARË NGJITJES, NË PIEDESTALË MË IDEALË,TË LARTA A,
  MË TË ZJARRTA,PËR RIBASHKIMIN DHE RIATDHESIMIN, EDHE
  RIHIMIN DHE RIKRIJIMIN; OUUU, TË VËLLAZËRO RIHIRO FARE
  SHKRIPKAVRRISË, OH, PELLAZGO ILIRO MBARË SHQIPTARISË!
  TË FALA NJË REFUGJAT I LUFTËS UÇK ÇLIRIMTARE-MANI,USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *