I ngarkuari me punë i ambasadës së SHBA në Tiranë, David Wisner ka zhvilluar një takim me Yri Kim, e cila mban postin e Ndihmës Sekretares së Shtetit për Çështjet e Europës dhe Euroazisë.

 

Takimi me Winser dhe Kim është ndarë nga ambasada e SHBA në Tiranë, ndërsa është diskutuar për detyrën e tij të re dhe partneritetin e fortë SHBA-Shqipëri dhe bashkëpunimin në fushat e demokracisë, mbrojtjes dhe biznesit.

 

Takimi i tyre është bërë publik nga një postim që ka bërë ambasada amerikane në Tiranë.

 

 “I Ngarkuari i ardhshëm me Punë i Ambasadës së SHBA në Tiranë, David Wisner, u takua së fundmi me Yuri Kim, Ndihmës Sekretare e Shtetit në Detyrë për Çështjet e Europës dhe Euroazisë, në Uashington DC. Ndihmës Sekretarja në Detyrë uroi z. Ëisner për detyrën e tij të re në Shqipëri. Ata diskutuan partneritetin e fortë SHBA-Shqipëri dhe bashkëpunimin e vazhdueshëm në fushat e demokracisë, mbrojtjes dhe biznesit”, shkruan ambasada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *