Gjykata per Krimet e Rendaka refuzuar kërkesën e dy ish-deputetëve Arben Ndoka dhe Arben Cuko për ti liruar nga “arresti shtëpiak”.

 

Arrestimi i dy ish-deputetëve është bërë në operacionin “Vol vo 4”, në tetor të vitit 2018.

 

Mbi Ndokën rëndojnë disa akuza mes te cilave “tjetërsim pronash” dhe “falsifikim dokumentesh”, ndërsa Cuko per “korrupsion”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *