Një studente në Angli i dha fund jetës duke u vetëvrarë, pasi gabimisht iu lajmëruar se ajo kishte dështuar në provim, e për rrjedhojë nuk mund të kalonte në vitin e tretë.

21-vjeçarja studionte për farmaci në Universitetin e Cardiff-it dhe kishte punuar me kohë të pjesshme në një farmaci për disa kohë.

Studentes i kishte shkuar një email i automatizuar nga universiteti disa orë para vdekjes së saj, duke thënë se ajo kishte ngelur në provimin e saj të përsëritur dhe nuk do të mund të hidhej në vitin e radhës.

Në email thuhej se ajo kishte ngelur me 39%, por në fakt ajo e kishte kaluar provimin me 62% të lëndës.

E ëma e vajzës e përshkroi atë si një person shumë të ndjeshëm e të dashur, si dhe të fokusuar në zhvillimin e karrierës së saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *