Zgjedhja e Valerit si kryefermer duket se nuk është pritur mirë nga një pjesë e fermerëve, të cilët kanë shprehur rezervat e tyre ndaj fermerit në këtë rol.

Së fundmi, Dijonisi dhe Buçko kanë ironizuar Valerin, të cilin e akuzojnë se ka kryer veprime tendecioze në stallë ndaj Buçkos.

Nga ana tjetër, Valeri nuk ka reaguar ndaj fjalëve të thëna ndaj tij, por vetëm ka kërcyer.

“Për jetëgjatësinë e tyre çfarë nuk bëjnë në këtë program”, tha Buçko.

“Tjetri duke punuar, ti duke u tallur me të”, shtoi Dijonisi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *