Kate, Dukesha e Kembrixhit dhe Princi Uilliam tani kanë dalë nga izolimi i plotë  i Covid-19. Gjatë asaj kohe ato kanë hequr dorë plotësisht nga detyrat mbretërore dhe kjo mungesë ka lënë vend për dyshime rreth një shtatzënie.

KATE, Dukesha e Kembrixhit dhe Princi Ëilliam ishin izoluar në Pallatin Kensington dhe shumë të dhëna nga mediat Britanike kanë thënë se ata janë në pritje të fëmijës së katërt. Të dhëna të fundit që vijnë nga udhëtimi i saj i fundit në Irlandë.

Duka dhe Dukesha vizituan Dublinin për një turne të shkurtër mbretëror në fillim të marsit, duke kaluar tre ditë në kryeqytetin irlandez. Atje, ata vizituan fabrikën e Guinness, ku të dyve ju ofrua një birrë ikonike e zezë, të cilën e provoi dhe dukesha dhe këtu u hodhën poshtë dyshimet pasi gratë shtatzëna nuk pijnë alkool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *