Kate Middleton mund të duket gjithmonë e qeshur dhe e ëmbël në daljet e saj publike, por brenda pallatit mbretëror nuk është kështu. Korrespondenti mbretëror Valentine Lowe foli në “Page Six” për Princeshën e Uellsit, duke zbuluar se “ajo është shumë më e ashpër se sa duket”.

“Gjëja interesante është se në prapaskenë, ajo është shumë më e fortë, shumë më e ashpër nga sa mendojmë. Ajo është kjo grua e këndshme, e cila vishet bukur, buzëqesh bukur dhe ofron punë bamirëse të pamohueshme. Shumë e konsiderojnë si të butë”, tha ai fillimisht.

 

Ai më pas iu referua akuzave të Harry-t dhe Meghan-it në intervistën e tyre me Oprah Winfrey, ku ata folën për “keqtrajtim” dhe la të kuptohej se “Kate Middleton e bëri Dukeshën e Sussex-it të qajë para dasmës së saj, por gjithashtu bëri komente raciste për fëmijën e tyre”.

 

Lidhur me këtë, ai tha: “E gjithë familja është e pikëlluar kur mësoi se sa të vështira kanë qenë vitet e fundit për Harry-n dhe Meghan-in. Problemet e ngritura, veçanërisht ajo për komentet raciste, janë shqetësuese. Edhe pse disa kujtime mund të ndryshojnë, ato do të merren seriozisht dhe do të rregullohen privatisht nga familja”, shkruan “Protothema”.

 

“Disa anëtarë të familjes mbretërore mendonin se ky koment nuk do të shkonte aspak mirë dhe do të vazhdonte situatën e pakëndshme me Harry-n dhe Meghan-in. Por ka qenë Kate ajo që ka insistuar që kjo deklaratë të mbetet në njoftim, në mënyrë që versioni i tyre të mos merret si e vetmja e vërtetë”.

“Ajo e di që një ditë do të jetë mbretëreshë dhe mendon me shumë kujdes se çfarë do të sigurojë stabilitet, siguri dhe forcë në institucionin e monarkisë. Ajo është e mirë, ka një zotërim shumë të mirë të pamjes, lojës afatgjatë”, tha ai në fund për Kate Middleton./Living/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *