Vangjel Dule e konsideron politik vendimin e Komitetit Teknik të Ekspertëve për detyrimin e karantinës 2-javore për personat që vijnë nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia.

 

I ftuar në “Zgjedhje 2021”, kryetari i PBDNJ-së theksoi se ky vendim do të ndikojë në 25 prill në qarqet Vlorë, Gjirokastër dhe Korçë.

 

“Preket raporti zgjedhor në qarkun e Vlorës, Gjirokastrës dhe Vlorës. Politikisht ishte tendencioz, nuk kishte argumente vendosja e kësaj karantine, sidomos sot. E shohim të lidhur me rrezikun që ka Rama të mos zgjidhet nr.8 në qarkun e Vlorës. Është vendim politik.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *