Pala greke mbyll serish pikën e kalimit kufitar te Kapshticës. Edhe këtë herë, shkak është bërë protesta e fermerëve te vendit fqinj, të cilët kanë  bllokuar të gjitha akset, vetëm pak kilometra  larg pikës kufitare. Ndryshe nga grevat e mëparshme, ditën e sotme fermerët greke,  kane lajmëruar autoritetet kufitare për bllokimin e rrugëve. Per pasoje shërbimi ne dogane u ndërpre dy ore ne mesdite dhe po ashtu ne mbrëmje sportelet do mbyllen nga ora 17 deri ne 20.00.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *