Komisioni i Pavarur i Kualifikimit zhvilloi këtë të premte seancën dëgjimore edhe me prokurorin Olsjan Çela.

 

Ai është një nga 4 kandidatet per postin e prokurorit të përgjithshëm.

 

 

Çela iu nënshtrua verifikimit për të treja kriteret, atë të pasurisë pastërtisë së figurës dhe aftësive profesionale dhe për të tre këto komponentë nuk u gjetën parregullsi.

 

 

Sitën e Vertingut e kaloi edhe drejtuesi i prokurorise se Krujes, Petrit Çano u prit me duartrokitje nga familjaret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *