Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka konfirmuar në detyrë kryetarin e Gjykatës Administrative të Korçës, Sokol Ibin.

 

Sipas ILDKPI, gjyqtari Ibi nuk ka probleme me pasurinë. Ndërsa nga hetimi thelluar i zhvilluar nga ana e KPK, rezultoi se subjekti nuk ka deklaruar një njësi toke në deklaratën fillestare.

 

Po ashtu, KPK deklaoi se ka konstatuar mospërputhje në deklarime, për blerjen e pronës bujqësore dhe banesën në Pogradec.

 

Por pavarësisht këtyre mospërputhjeve, KPK ka konfirmuar në detyrë gjyqtarin Ibi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.