Dosja në ngarkim të Gjergj Cukalit ka kaluar për gjykim lidhur me ngjarjen e shpërthimit me eksploziv ndaj biznesmenit Gjon Mena në Kamëz.

 

Ndërkohë që pjesë e dosjes janë edhe vëllezërit Enver e Edmond Jamaku. Të tre këta persona janë të dyshuar për atetantin në 9 shkurtiy në Kamëz ndaj Gjon Menës.

 

Prokuroria e Tiranës shpalli moskompetencën për dosjen ndërsa çështja i kaloi për hetime, SPAK.

 

Mbi të dyshuarit rendojnë akuzat e vrasje me dashje mbetur në tentativë dhe grup të strukuturar kriminal.

 

Vëllezërit Jamaku, me statusin e dëshmitarit të drejtësisë kanë thënë se Cukali u ka premtuar dhënien e 30 mijë eurove, në këmbim që ai të vendoste tritolin në mjetin e biznesmenit Mena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *