Aktori Julian Deda shkruan se godina e SHQUP-it është e destinuar të mos bëjë hajër.

 

Sipas Dedës, “Basha dhe ata që i shkojnë nga pas e shkretuan selinë e PD dhe i vunë hekurat e lanë dhe me gjak demokratësh”.

 

“Përfundimisht, godina e SHQUP-it është e nëmur, është e destinuar të mos bëjë hajër. Lul rrena bashkë me lëtyrat që i shkojnë pas bythe, që për fat të keq i kemi edhe në parlament, pasi e shkretuan, i vun hekurat duke e blinduar në të katër anët, në fund e lanë edhe me gjak demokratësh. Turp të keni, nga i pari deri tek i fundit”, shkruan Julian Deda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *