Xhinset e gjera janë padyshim ato më “IN” të kësaj pranvere. Janë super komode dhe dhe mund të vishet nga mëngjesi deri në darkë.

Nëse në sezonet e tjera fokusi kanë qenë pantallonat e ngushta që nxirrnin në pah linjat elegante, tashmë ka ndryshuar dhe në blerjet e reja patjetër që duhet të jenë në listë edhe një palë pantallona të gjera. Ja disa modele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *