Moderatorja Elita Rudi dhe këngëtari Gjiko u bekuan në shkurt të vitit të shkuar me fëmijen e tyre të parë, Zëri.

Mirëpo, nuk janë të paktë në numër atë komentues shpërndajnë negativitet. Moderatorja ka zgjedhur të bëjë publikë mesazhin e një ndjekëseje, e cila i shkruante në privat: “Ju andej nga Shqipëri vendosin emra palidhje, Zëri, Ajka, etj. Nuk mendoni për të ardhmen e fëmijës sesi mund të tallen të tjerët”.

Moderatoja nuk ka hezituar t’i kthejë përgjigje: “Zonjë e dashtun, pastë gjithmonë shëndet djali yt Noi. Por mos bëj dert për Zërin dhe Ajkën se do e mbajnë me krenari emrin e tyre shqiptar. Puthje!”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *