Nenkryetarja e grupit parlamentar te PS, Anila Denaj komentoi ne studion e “Quo vadis” ne Vizion Plus, zgjedhjen e presidentit të ri dhe përjashtimin e Grupit të Rithemelimit nga negociatat me mazhorancen.

 

Ish-ministrja e Financave , gjithsesi shtoi se ky fakt se ky fakt nuk e perjashton Grupin e Rithemelimit të propozojë një emër për Presidentin e ri te vendit.

 

“Së pari është një vendim politik i mazhorancës për të mos negociuar me Rithemelimin. Nuk përfaqësohet, një tryezë me një person të shpallur non grata. Ky është vendim i PS-se dhe kryetarit Rama. Megjithate kjo nuk të thotë që grupet parlamentare të opozitës, te mos vijnë me një propozim”, tha Denaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.