Subscribe

Një nga kandidatet e programit “Deputeti që duam”, prezantuar nga kryeministri Rama, Albana Hana, u pyet se cili është defekti më i madh që ka Partia Socialiste.

Ajo i tha kreut të qeverisë se është arrogant. Nga ana tjetër, kryeministri iu drejtua duke i thënë se shkak mund të jetë e folura në mënyrë direkte dhe me këmbëngulje.

Hana: Jeni pak arrogant

Rama: Mbase jam. Unë mendoj që mua më etiketohet arrogancë, është drejtpërdrejtësia. Bindjet nuk janë gjithmonë të drejta në një debat. Unë preferoj t’i mbroj bindjet e mia. Nëse jam gabim, unë tërhiqem dhe kërkoj falje

Leave a Reply

Your email address will not be published.